Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Hüsnü Bayramoğlu Said Nursi - - Ayasofya'daki tarihi günde hazır bulunan bediüzzaman said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu'nun genelkurmay başkanı yaşar güler ile fotoğrafı cumhuriyet paçavrası çarpıttı.

Hüsnü Bayramoğlu Said Nursi - - Ayasofya'daki tarihi günde hazır bulunan bediüzzaman said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu'nun genelkurmay başkanı yaşar güler ile fotoğrafı cumhuriyet paçavrası çarpıttı.. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Said nursi'nin öğrencilerinden hüsnü bayramoğlu hayatını kaybetti. Said nursi:kürtlerin iki özelliği var abdülkadir badıllı ve mehmet kırkıncı'nın türk kürt mesajları. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Üstadın hizmetinde çok hassas olmak lazım, uyanık olmak lazım.

Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde karabük'ün safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Saidi nursi'nin talebelerinden olan hüsnü bayramoğlu, 86 yaşında hayatını kaybetti. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman said nursi'nin talebesi oldu. Said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu, 16 nisan'da yapılacak anayasa değişikliği için referandum kararını açıkladı. Üstad bediüzzaman said nursî'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey'in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim.

Genç Hanım kardeşlerimize Hüsnü Ağabeyimizden tebrik ...
Genç Hanım kardeşlerimize Hüsnü Ağabeyimizden tebrik ... from i.ytimg.com
Hüsnü bayramoğlu'nun sabah gazetesi'nden i̇sa tatlıcan'a yaptığı. Bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman ile tanışırken 1950'de hizmetine. «said nursi hazretlerinin mutlak vekili hüsnü bayramoğlu ayasofya'da. Ali erbaş, hüsnü bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin hizmetkarı ve talebesi. Gül, twitter hesabından yaptığı açıklamada, hüsnü bayramoğlu, mübarek bir mevsimde rahman'a vasıl oldu. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bizim için menderes neyse erdoğan da odur demişti.

Ali erbaş, hüsnü bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından.

Hüsnü ağabey'in said nursi hazretleri ile 2 harika hatırası. Ayasofya'daki tarihi günde hazır bulunan bediüzzaman said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu'nun genelkurmay başkanı yaşar güler ile fotoğrafı cumhuriyet paçavrası çarpıttı. Öyle ya diyanet'in gayri resmi tarikatlar raporu bile, genel olarak nurcuları özel olarak meşveretçiler'i. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. 86 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren hüsnü. Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 1949'da, daha çocuk sayılabilecek yaşta( 14 yaşında) ,bediüzzaman said nursi'nin. Bediüzzaman said nursî hazretlerinin talebesi hüsnü bayramoğlu ağabeyzeytindalı harekâtı hakkında bir mektup yayınladı. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman said nursi'nin talebesi oldu. Said nursi:kürtlerin iki özelliği var abdülkadir badıllı ve mehmet kırkıncı'nın türk kürt mesajları. Hüsnü bayramoğlu'nun cenaze programı daha sonra açıklanacak. Gül, twitter hesabından yaptığı açıklamada, hüsnü bayramoğlu, mübarek bir mevsimde rahman'a vasıl oldu.

Diyanet i̇şleri başkanı ali erbaş, vefat eden hüsnü bayramoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı. Bizim için menderes neyse erdoğan da odur demişti. Bediüzzaman said nursî hazretlerinin talebesi hüsnü bayramoğlu ağabeyzeytindalı harekâtı hakkında bir mektup yayınladı. Bediüzzaman'ın şanlıurfa'da vefat ettiği ana kadar yakınında bulunan hüsnü bayramoğlu, bediüzzaman'ın vekil tayin ettiği isimlerden biriydi. Bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır hastanede entübe halinde tedavi görüyordu.

ÜSTADIMIZ SAİD NURSİ RİSALE-İ NUR'U NASIL OKUR, NASIL ...
ÜSTADIMIZ SAİD NURSİ RİSALE-İ NUR'U NASIL OKUR, NASIL ... from i.ytimg.com
Safranbolu'da 1935 yılında doğan hüsnü bayramoğlu, 7 yaşında nur risalelerini yazmaya başladı. Hüsnü bayramoğlu ağabeyin son durumu yayınlandı. Said nursi'nin öğrencilerinden hüsnü bayramoğlu hayatını kaybetti. Hüsnü bayramoğlu'nun sabah gazetesi'nden i̇sa tatlıcan'a yaptığı. Vefatına kadar said nursi'nin en yakınında bulunan hüsnü bayramoğlu, bediizzaman'ın şoförlüğünü de yapmıştı. Hüsnü bayramoğlu'nun cenaze programı daha. Bayramoğlu kendisini bediüzzaman said nursi'nin talebesi ve hizmetkarı, hizmet vakfı mütevelli heyeti başkanı olarak tanıtıyordu. 1935 safranbolu doğumlu hüsnü bayramoğlu, 1949'da, henüz daha çocuk sayılabilecek yaşta, bediüzzaman said nursi'nin hizmetine girmiştir.

Nur camiasının otorite olarak kabul ettiği bayramoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Gül, twitter hesabından yaptığı açıklamada, hüsnü bayramoğlu, mübarek bir mevsimde rahman'a vasıl oldu. Bayramoğlu'nun cenazesi, bediüzzaman said nursi'nin diğer talebelerinin de bulunduğu eyüpsultan kabristanı'na defnedilecek. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Ali erbaş, hüsnü bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayımladı. Ağabeyimizin durumu ciddiyetini muhafaza ediyor, beş dakika önce entübe oldu. Üstadın hizmetinde çok hassas olmak lazım, uyanık olmak lazım. Bayramoğlu kendisini bediüzzaman said nursi'nin talebesi ve hizmetkarı, hizmet vakfı mütevelli heyeti başkanı olarak tanıtıyordu. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ali erbaş, hüsnü bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından. Hüsnü bayramoğlu, sabah gazetesi'ne verdiği röportajda, üstad bediüzzaman said nursi'nin ayasofya hayalini 60 yıl sonra recep tayyip erdoğan gerçekleştirdi. Üstad bediüzzaman said nursî'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey'in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey vefat etti.

Bayramoğlu'nun cenazesi, bediüzzaman said nursi'nin diğer talebelerinin de bulunduğu eyüpsultan kabristanı'na defnedilecek. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman said nursi'nin talebesi oldu. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin hizmetkarı ve talebesi. Safranbolu'da 1935 yılında doğan hüsnü bayramoğlu, 7 yaşında nur risalelerini yazmaya başladı. Said nursi'nin öğrencilerinden hüsnü bayramoğlu hayatını kaybetti.

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ...
Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ... from foto.sondakika.com
Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde karabük'ün safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Hüsnü ağabey'in said nursi hazretleri ile 2 harika hatırası. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman hazretlerinin hizmetine girdi. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey vefat etti. Hüsnü bayramoğlu ağabeyin son durumu yayınlandı. Bayramoğlu'nun cenazesi, bediüzzaman said nursi'nin diğer talebelerinin de bulunduğu eyüpsultan kabristanı'na defnedilecek. Adalet bakanı abdulhamit gül, bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Bediüzzaman'ın şanlıurfa'da vefat ettiği ana kadar yakınında bulunan hüsnü bayramoğlu, bediüzzaman'ın vekil tayin ettiği isimlerden biriydi.

Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu, 16 nisan'da yapılacak anayasa değişikliği için referandum kararını açıkladı. 1935 safranbolu doğumlu hüsnü bayramoğlu, 1949'da, henüz daha çocuk sayılabilecek yaşta, bediüzzaman said nursi'nin hizmetine girmiştir. Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Diyanet i̇şleri başkanı ali erbaş, vefat eden hüsnü bayramoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı. Ağabeyimizin durumu ciddiyetini muhafaza ediyor, beş dakika önce entübe oldu. Hüsnü bayramoğlu'nun cenaze programı daha sonra açıklanacak. Bayramoğlu da bu çarpıtmaya cevaben yazılı bir açıklama yayınladı. Hüsnü ağabey'in said nursi hazretleri ile 2 harika hatırası. Said nursi:kürtlerin iki özelliği var abdülkadir badıllı ve mehmet kırkıncı'nın türk kürt mesajları. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman said nursi'nin talebesi oldu. Bizim için menderes neyse erdoğan da odur demişti. Üstad bediüzzaman said nursî'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey'in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim.

İbrahim dedeşah tereke hakimliğinin müteveffa said nursi'nin odasında tes hüsnü bayramoğlu. Ali erbaş, hüsnü bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından.

Yorum Gönder

0 Yorumlar